Tadilat İşleri
Temmuz 23, 2018
Mentolama
Temmuz 25, 2018

Küp Taşı

KÜP TAŞI

Taş döşeme sektörü içerisinde kendisini kanıtlamış olan uygulamalardan bir tanesi olan Küp taşı günümüzde her sokak ve caddede çok rahatlıkla uygulanabilmektedir. Özellikle de otantik hava katılmasının istendiği sokaklarda uygulandığında şık bir görünüm sağlar. Bugün birçok şehirde küp taşı kaldırımlardaki yerini de almıştır. Küp taşı yalnızca güzel bir yol yapımı değil aynı zamanda sanatsal bir dokunuştur. Doğru ellerde yapıldığında gerçek anlamda bir şahesere de dönüşebilmektedir. Biz firma olarak ustalarımızın tamamına bu konuda garanti verebiliriz. Uygulayıcı olarak başlatmış olduğumuz pek çok çevre düzenlemesinde bu konu hakkında olumlu olarak geri dönüşler aldık ve memnuniyet sağladık.

Küp taşı alırken de mutlaka güvenebileceğiniz bir firmadan almak zorundasınız. Çünkü bu taşların uygulanmasının bir diğer amacı da çok uzun yıllar boyunca dayanıklılığını korumasıdır.  Küp taşlarda genelde boyutlarda farklılık olabilir lakin burada doğru firmadan almanız da taşların birbirine yakın ebatlarda olmasını sağlayacaktır. Biz firma olarak taşların birbirlerine olan yakınlığına önem veririz. Bunun içinde kullandığımız her küp taşının da aynı ölçüde olmasını sağlarız.

Küp taşı döşemesinde referans çok önemlidir. Biz firma olarak bugüne kadar pek çok kurum ve firmaya bu hizmeti sağladık. Bunun içinde bizden alacağınız bir hizmet sonrasında memnuniyet garantisi verebiliriz. Sağlam ve güvenilir bir firma arıyorsanız bu konuda bizimle irtibata geçmeyi unutmamalısınız.

Bizim için müşteri memnuniyeti ön plandadır. Firmamız bünyesinde hizmet veren ustalarımızı tamamı bu konuda profesyonel olmakla birlikte projelerinizi de sıkıntısız bir şekilde sonuçlandırabilecektir.

Küp Taşların Özellikleri

Küp taşları doğal taşlar arasında en şık duran tercihtir. Bunun içinde özellikle peyzaj alanlarında çok fazla tercih edilmiştir.

Şık bir tasarım oluşturmakta ister yol döşemesinde ister bahçe döşemesinde isterseniz de park döşemeleriniz de çok rahat bir şekilde kullanılabilmektedir.

Küp taşı döşeme nasıl yapılır?

Eğer küp taşı döşenmek isteniyorsa o zaman alt zemin topraksa 10 cm sıkıştırılmış olması gerekir. Daha sonrasında ise üzerine 10–15 cm boyutunda beton atıldıktan sonra taş tozu dökülerek döşeme işlemine başlanması gerekir.

Firmamız küp taşı döşeme konusunda size istediğiniz hizmeti sağlayabilecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Open chat
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?